De spiksplinternieuwe winkel is prachtig ingericht.
De spiksplinternieuwe winkel is prachtig ingericht. (Foto: Theo Annes)

'Droom is uitgekomen'

HOORN - De Hoornse binnenstad is een kledingwinkel rijker: Fashion by Makz opent vrijdag 25 september de deuren aan het Kleine Noord 5. "Afgelopen februari begonnen wij - ook aan het Kleine Noord - met onze schoenenwinkel 'Shoes by Makz' en het kriebelde altijd al om ook een kledingzaak te beginnen. Die droom is nu uitgekomen", vertelt Natasha, die samen met Max eigenaar is van de twee winkels in hartje Hoorn.

Fashion by Makz opent deuren aan Kleine Noord

De collectie van Fashion by Makz is heel gevarieerd met verschillende merken in diverse segmenten. Denk aan Liu Jo black Label, Rinascimento, Kocca, Elisabetta Franchi, Arma, Est Seven, M Missoni, Boutique Moschino, Nennette, Silvian Heach, Fracomina, Ted Baker, Armani Exchange, Goldbergh en Mac Jeans.


"Klanten vinden bij ons zowel casual als zakelijke outfits terecht, maar ook een feestelijke broekpak of een jurkje behoren tot het assortiment." De spiksplinternieuwe winkel is prachtig ingericht. "Alles mooi strak, maar wél met een warme uitstraling", benadrukt Natasha. "Onze medewerkers staan klaar om, indien gewenst, een passend advies te geven."

'Alles mooi strak, maar wél met een warme uitstraling'

Kans op mooie prijzen

De winkel gaat vrijdag 25 september om 9.30 uur open. "Vanwege de corona geen grote feestelijke opening, maar voor onze klanten staan wel een hapje en een drankje klaar", laat Natasha weten. "We zijn het hele weekend open: vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur, zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Gedurende dat weekend - dus 25, 26 en 27 september - krijgen klanten bij besteding vanaf honderd euro een prachtig woonkleed cadeau. Bovendien krijgen zij bij iedere besteding kans op het winnen van de inhoud van de kluis. Dat kan een tas zijn, maar bijvoorbeeld ook een mooie sjaal of een parfum."

Nieuwsgierig geworden? Kom langs bij Fashion by Makz aan het Kleine Noord 5 in Hoorn. De koffie en thee staan klaar.

Meer informatie: www.fashionbymakz.nl. Kijk ook op Instagram en Facebook.