Werk van Horden & Schimmel.
Werk van Horden & Schimmel. (Foto: aangeleverd)

In gesprek met Horden & Schimmel

HOORN - In De Boterhal aan het Kerkplein 39 in Hoorn vindt zondag 11 oktober de 31e Zondagmiddagsalon plaats. Belangstellenden kunnen in gesprek gaan met de kunstenaars Horden & Schimmel over de tentoonstelling 'Verstilde Beweging'.

Gespreksleider deze middag is cultuurhistoricus Anja Kalis. Aandachtspunten als de titel van het werk, de keuze van het gebruik van de materialen en de toepassing van kleur zijn een opstapje naar de kernvraag die ter discussie gesteld wordt: 'Zijn de kunstenaars met hun gezamenlijk werk erin geslaagd zowel de geest van de tijd vorm te geven als wel een zelfstandig esthetisch kunstwerk neer te zetten?'

Aanmelden verplicht

Aanmelden voor deze Zondagmiddagsalon is verplicht: info@boterhal.com. Dit kan tot en met woensdag 7 oktober en wordt na bevestiging pas definitief. Vanaf 14.00 uur is de tentoonstelling te bezoeken en van 15.00 tot 17.00 uur vindt de Zondagmiddagsalon plaats. Inloop vanaf 14.30 uur. Gratis koffie, thee en zelfgebakken boterkoek. Napraten met een glas wijn of drankje naar keuze.

Meer informatie: Magda Frandsen, 06-23039477 of Gerda Schimmel, 06-52026446. Kijk ook op www.annelieshorden.nl, www.gerdaschimmel.nl en www.boterhal.com.