Delen is helen; herstel-verhaal van Paul

REGIO - GGZ Noord-Holland-Noord-ervaringsdeskundige Paul Hendriks deelt maandag 5 oktober van 16.00 tot 17.00 uur via een livestream zijn verhaal. Paul vertelt over zijn weg naar herstel na een jeugd waarin onzichtbaarheid, onveiligheid en onzekerheid centraal stonden.

Iedere maand deelt een ervaringsdeskundige van GGZ NHN zijn/haar herstelverhaal voor cliënten, gasten, belangstellenden, hulpverleners, familie en vrienden. Indrukwekkende verhalen van mensen zoals jij en ik die hebben geleerd na het vallen weer op te staan.

Het verhaal van Paul in het kort: "Onzichtbaarheid, onveiligheid, grenzen en onzekerheid zijn vaste thema’s in mijn leven, vanaf mijn jongste jeugd. Met vallen en opstaan ben ik de strijd met deze thema’s aangegaan en vond zo uiteindelijk de weg naar herstel en ervaringsdeskundigheid. Wil je weten hoe ik leerde grenzen hanteren, zichtbaarder werd en mezelf veiliger en zekerder ging voelen? Kom dan naar mijn herstelverhaal."

Aanmelden voor de livestream kan via www.ggz-nhn.nl/aanmeldenherstelverhaal. Na aanmelding wordt op de dag zelf via e-mail een link toegestuurd om de livestream te bekijken. Tijdens de livestream is er een livechat voor vragen en opmerkingen

Wanneer je worstelt met gevoelens als onzekerheid, depressie, woede, angst en wanhoop, bestaat er een kans dat de kernbegrippen van herstel je even ontgaan. Door ervaringen te delen wordt een kettingreactie gecreëerd: 'Wat jij kan, kan ik ook!'