Het leeft weer een beetje bij Postaanzee. (Foto: aangeleverd)
Het leeft weer een beetje bij Postaanzee. (Foto: aangeleverd)

Postaanzee in Coronatijd

EGMOND AAN ZEE - De organisatie van Postaanzee is blij zijn ze dat we met kleine stapjes zijn opengegaan voor publiek. Bezoekers lopen weer naar binnen voor een kopje koffie een praatje of een boek. Maar ook komen de activiteiten weer langzaam op gang. Postaanzee benadrukt vooral wat er nog wel kan en dat blijkt best nog veel te zijn.

Het Internationale kookteam is ook aan de slag gegaan. Er zijn inmiddels twee avonden geweest waarbij er geen 50 gasten zoals dat was, maar tien gasten per avond, hebben kunnen genieten van een heerlijke maaltijd. Op een derde avond heeft het kookteam, onder het genot van heerlijke meegebrachte gerechten, zelf ondervonden hoe het is om op 1.5 m afstand van elkaar aan tafel toch een gezellige avond te kunnen hebben. De reacties van het team en ook de gasten zijn positief en dus is de conclusie: we gaan hiermee door en we hebben er zin in.

Er is besloten om vier avonden te organiseren en wel op 13 en 27 augustus en 10 en 24 september. Aanmelden kan bij PostaanZee, er ligt vanaf nu een inschrijflijst. Tegen betaling van € 6,- krijgt men een deelname bon op datum. Er zijn veertig plaatsen voor alle vier de avonden. Elke naam mag slechts een keer op de lijst. 13 en 27 augustus zijn reeds vol. Voor september zijn nog enkele plaatsen vrij. Eind september wordt dan besloten of we op deze manier door kunnen gaan! Maar alles onder voorbehoud, alleen als corona het toestaat.

Meer Informatie bij carolijnhs@gmail.com of loop even binnen bij Postaanzee.