Afbeelding
Gratis basketbaltraining bij LCP.

Gratis basketbaltraining bij LCP

UITGEEST - In sporthal De Zien, Zienlaan 4, zijn jongens en meisjes van 10 tot 20 jaar zaterdag 5 september van 15.00 tot 17.00 uur welkom voor een gratis basketbaltraining bij Lake City Players. Aanmelden kan via tc@lakecityplayers.nl.

Basketbalvereniging Lake City Players is in 1976 door enthousiaste Uitgeesters opgericht, die vonden dat er in het toentertijd groeiende Uitgeest meer gebasketbald moest worden. Daarom namen ze het sportieve heft in eigen handen en richtten een ‘eigen’ basketbalvereniging op: Lake City Players.

Wie goed kijkt naar het logo van LCP ziet twee opmerkelijke details. In de eerste plaats een vrolijke, flexibele en dynamische basketbalspeler, die als een weerlicht over het veld scheert. Maar in de tweede plaats zal de oplettende kaartlezer toch vooral het Uitgeestermeer ontdekken in het logo van LCP.

LCP is een relatief kleine vereniging met bijna 100 leden. De website vermeld: "Als LCP willen we iedereen in Uitgeest en omgeving die daar zin in heeft gelegenheid geven om op regelmatige basis te basketballen. Dat kan zijn één of twee keer trainen per week, of in aanvulling daarop, ook meespelen in de regionale competitie die de Nederlandse Basketballbond organiseert. Omdat we niet zo groot zijn, kent bijna iedereen iedereen, maar zijn we ook niet in alle leeftijdscategorieën (12 jaar en jonger, 13-14 jr, 15-16 jr, 17-18 jr, 19-20 jr, 21-22 jr en Senior) vertegenwoordigd. In de twee jongste leeftijdscategorieën spelen meisjes en jongens altijd in de mixteams X12 en X14. Er zijn wedstrijden tegen teams uit bijvoorbeeld Beverwijk, Castricum, Heerhugowaard, Haarlem, Akersloot, Alkmaar, Amsterdam, Hoofddorp en Hillegom. (Mee)trainen alleen? Dan kan ook.

Meer informatie:

www.lakecityplayers.nl