Deelnemers zijn na afloop van de cursus in staat om zelf een website te bouwen en te onderhouden. (Foto: aangeleverd)
Deelnemers zijn na afloop van de cursus in staat om zelf een website te bouwen en te onderhouden. (Foto: aangeleverd)

UITGEEST - Zelf een website bouwen is allang niet zo moeilijk meer. Maar er zijn natuurlijk wel dingen waar je rekening mee moet houden. Een eigen website bouwen en bijhouden is een leuk proces en met Wordpress kan iedereen dit doen.

Betaalbare trainingen Wordpress in Uitgeest

Bouw een eigen website

In Uitgeest worden elke maand betaalbare cursussen in Wordpress aangeboden voor kleine groepjes tot vijf personen zodat alles coronaproof gegeven kan worden. Voor de mensen die het liever thuis leren wordt de mogelijkheid geboden om de cursus als een webinar te volgen. Gewoon thuis achter de computer. De cursus of webinar is laagdrempelig en is inclusief een handig naslagwerk, support en certificaat. En vooral zeer betaalbaar.

Complete basis

Deelnemers leren veel tijdens deze cursus en na afloop zijn zij in staat om zelf een website te bouwen en te onderhouden. De cursus is compleet. Van het installeren van de software tot het kiezen van een thema en gebruikmakend van de vele gratis plug-ins. Ook de noodzakelijke instellingen komen uitgebreid aan bod. De cursus behandelt tenslotte ook SEO, want de website moet natuurlijk wel gevonden worden. Cursisten krijgen bij de cursus of webinar de beschikking over een eigen online lesomgeving, zodat zij alles veilig kunnen oefenen. Achteraf wordt zelfs kosteloos support gegeven. Een webinar kost € 149,- en een dagcursus € 239,-.

Meer informatie:

www.eckkies.nl