Kivits (l) en Stenzel zetten de Cultuurkoepel op stelten.
Kivits (l) en Stenzel zetten de Cultuurkoepel op stelten. (Foto: Aangeleverd)

Stenzel & Kivits in Cultuurkoepel

HEILOO - Stenzel & Kivits zetten zaterdagavond 12 september vanaf 20.15 uur de Cultuurkoepel op stelten met hun hilarische muzikale voorstelling ‘The best of 20 years!’.

Onmogelijke concerten geven, dat lukt alleen World Famous Tenor Stenzel & Meesterpianist Kivits. Het internationaal gerenommeerde duo dat comedy en klassieke muziek op een heerlijke manier versmelt, viert zijn twintigste verjaardag met een Best Of-tournee.

Internationaal vermaard duo versmelt comedy en klassieke muziek

De allerbeste capriolen uit ongeveer 1.400 optredens in tien verschillende landen zijn samengebracht in deze jubileumshow. Onder, naast, op en met hun piano laten ze niets aan het toeval over om het publiek op het verkeerde been te zetten.

Persiflages

Met hun creatieve geest, muzikale kwaliteiten en een gezonde dosis droge humor zijn ongewone improvisaties en persiflages op klassieke thema’s niet te vermijden. Soms dwalen ze zelfs af naar de folklore of jazz. In alle toonaarden gaan Stenzel & Kivits virtuoos en humoristisch het gevecht aan. Met als enig doel: een perfect concert, een bruisende show.


Kom genieten van dit meesterlijke optreden! Stenzel & Kivits staan zaterdag 12 september in de Cultuurkoepel in Heiloo! Aanvang 20.15 uur. Kaarten à € 17,50 zijn uitsluitend vooraf en online te koop via www.cultuurkoepelheiloo.nl.