Afbeelding
((Foto: Aangeleverd))

Classic Meets Jazz in Heiloo

HEILOO - Classic Meets Jazz, de schoonheid van klassiek en ‘happy’ jazz, is zondag 27 september om 12.00 en 15.00 uur te beleven in de Cultuurkoepel Heiloo.

Na het grote succes van Classic Meets Jazz 2019 zijn de verwachtingen hoog voor Classic Meets Jazz 2020. Het muzikale concept belooft namelijk veel goeds! Tijdens deze tweede editie staat de muziek van W.A. Mozart en Duke Ellington centraal. Producer Erik Nap, die wederom garant staat voor de hoge kwaliteit van zowel de inhoud als de uitvoering, zegt gekscherend: "Je zou dit concert ook AMADEUS MEETS THE DUKE kunnen noemen!"

Publiekslieveling

Net als vorig jaar is pianist Maarten den Hengst ook nu weer van de partij. Samen met internationaal viooltalent Floor le Coultre brengt hij de mooiste sonates van Mozart ten gehore. Dat doet ook publiekslieveling en vocaliste Deborah Carter. Zij staat bekend om haar grote voorliefde voor Ellington-muziek en wordt op de piano begeleid door Lex Jasper, op de contrabas door Edwin Corzilius en op de drums door Frits Landesbergen. David Lukacs, saxofoon/klarinet, is bekend van de Dutch Swing College Band en treedt op als speciale gast. Een even verrassend als oorstrelend muziekfeest, dat verrukkelijk swingt en een garantie is voor een bijzondere middag in de Koepel!


Zondag 27 september om 12.00 en 15.00 uur in de Cultuurkoepel Heiloo. Kaarten à € 17,50 zijn uitsluitend vooraf en online te koop via www.cultuurkoepelheiloo.nl.