1 oktober opent Bouwmarkt Egmond weer de deuren onder leiding van Kees de Wit en zwager Bram Hopman
1 oktober opent Bouwmarkt Egmond weer de deuren onder leiding van Kees de Wit en zwager Bram Hopman (Foto: Aangeleverd)

Bouwmarkt Egmond blijft Bouwmarkt Egmond

EGMOND - Na 27 jaar verandert Bouwmarkt Egmond op 1 oktober 2020 van eigenaar. Kees de Wit neemt de winkel over van Rop Breed.

Kees en Bram hebben er zin in

Na jaren met heel veel plezier in de winkel te hebben gewerkt, is het voor Rop en Claudia tijd voor iets anders. Rop gaat zich richten op interieur maatwerk. Ze kijken terug op een goede tijd waar ze heel veel mensen hebben leren kennen en zijn dankbaar voor de jarenlange (vaste) klandizie uit de Egmonden en omgeving. Dat gaan ze zeker missen, maar ze hebben ook zin in een nieuwe uitdaging.

Na jaren plezier is het nu tijd voor iets anders

Laatste keer

Zaterdag 12 september zijn Rop en Claudia voor het laatst open. De winkel sluit dan om 17.00 uur tot en met woensdag 30 september. Per 1 oktober opent Bouwmarkt Egmond weer de deuren, maar dan onder leiding van Kees de Wit en zwager Bram Hopman. Wat betreft de bouwmarkt zal er weinig veranderen, behalve optimaliseren van de voorraad.

Aanvulling

Bouwmarkt Egmond is een mooie aanvulling op zijn sloopbedrijf K. de Wit Sloopwerken en zal zich ook gaan richten op verhuur van gereedschappen en machines. Natuurlijk blijft ook de verkoop van vuurwerk aan het eind van het jaar.

Nieuw elan

Kees en Bram hebben er zin in en zien jullie graag in de bouwmarkt. ''Langs deze weg bedanken we alle klanten voor hun vertrouwen en de prettige samenwerking in de afgelopen jaren. We wensen Kees en Bram heel veel succes met Bouwmarkt Egmond'', aldus Rop en Claudia.