Ga voor incidentele subsidiemogelijkheden naar www.hollandskroonseuitdaging.nl.
Ga voor incidentele subsidiemogelijkheden naar www.hollandskroonseuitdaging.nl. (Foto: aangeleverd)

Week tegen Eenzaamheid

HOLLANDS KROON - Kom erbij! In de Week tegen Eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal. Want eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen. De Week tegen Eenzaamheid wordt van 1 tot en met 8 oktober gehouden.

Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het bezoeken of organiseren van een activiteit. Zo ontstaat een week vol activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. Zo wordt van de Week tegen Eenzaamheid 2020 een succes gemaakt!

Subsidie

De Week tegen Eenzaamheid is hét moment om activiteiten op het gebied van eenzaamheid voor het voetlicht te brengen of een speciale actie te houden. Ga voor incidentele subsidiemogelijkheden naar www.hollandskroonseuitdaging.nl. Speciaal voor de Week Tegen Eenzaamheid heeft de Hollands Kroonse Uitdaging op maandag 14 september een extra adviesraad ingepland. Daar worden aanvragen die bij dit thema aansluiten behandeld. Stuur deze in voor maandag 7 september. Dan kunnen ze nog mee in de beoordeling. Neem wel eerst even de voorwaarden door: https://hollandskroonseuitdaging.nl/wp-content/uploads/2020/05/Beoordelingsformulier-incidentele-subsidies-adviesraad.pdf. De eenzaamheid oplossen kan niemand, maar iemands eenzaamheid doorbreken kunnen we allemaal. Op www.eentegeneenzaamheid.nl/initiatieven zijn inspirerende initiatieven te vinden.