Marian Scheffer is blij met de Maison Berger artikelen.
Marian Scheffer is blij met de Maison Berger artikelen. (Foto: aangeleverd)

'Het is een leuke aanvulling op ons aanbod'

DEN HELDER - Naast het feit dat Scheffer al zo'n 30 jaar bekend staat als dé witgoedleverancier in de Kop van Noord-Holland, is in deze winkel ook de leukste kookwinkel van Den Helder gevestigd. Marian Scheffer laat daar zien en vooral proeven wat er zoal mogelijk is op het gebied van gezond koken. Ondernemend als altijd presenteert ze een nieuwe aanvulling op zowel het witgoedassortiment als het kooksegment.

Scheffer heeft producten Maison Berger in huis

Enthousiast als altijd vertelt ze: "Thuis gebruik ik al heel lang producten van Masion Berger (van oudsher ontwerper en leverancier van parfumproducten voor het interieur, red.). Héérlijk vind ik ze, dus ik wilde ze heel graag ook in onze winkel aanbieden. Dat gaat echter niet zomaar, want Maison Berger zet haar producten nu eenmaal met de nodige exclusiviteit in de markt. Ik moest dus eerst op gesprek waarbij ze alles over de winkel wilden weten. Er ontstond al gauw een wederzijdse klik met als gevolg dat wij als enige zaak in Den Helder de Maison Berger artikelen mogen verkopen."

Zuiveren

Maison Berger doet geen enkele concessie op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De artikelen van het Franse merk staan erom bekend dat ze het huis zuiveren, parfumeren en decoreren. Marian: "Als je bijvoorbeeld aan het gourmetten bent geweest en je zet de geurlamp van Berger aan, heb je binnen korte tijd een heerlijke geur in huis. Bovendien zorgen de huisparfums ervoor dat bacteriën voor 80 à 85 procent verdwijnen, gewéldig toch?", jubelt Marian die zegt dat naast de geurlampen en geurstokjes ook de auto-diffuser verkrijgbaar is. "We bieden een zeer ruime keuze aan geurverspreiders en ook alle navullingen zijn bij ons aanwezig."

Meer informatie

Meer weten? Breng een bezoek aan Ben's Kookboet: de kookwinkel van Scheffer Witgoedspecialist, Bedrijfsweg 3h te Den Helder. Daar kan Marian Scheffer er alles over vertellen én... laat ze ongetwijfeld de neuszintuigen prikkelen!


www.benskookboet.nl