We krijgen er allemaal een keer mee te maken, het verlies van een dierbare.
We krijgen er allemaal een keer mee te maken, het verlies van een dierbare. (Foto: aangeleverd)

Een warm ‘huys’ om afscheid te nemen

(Advertorial)

DEN HELDER/JULIANADORP - Ja, we krijgen er allemaal een keer mee te maken, het verlies van een dierbare. Dan wil je als nabestaande dat de uitvaart recht doet aan het leven van de overledene.

Kleinschalig rouwcentrum biedt veel warmte

Omdat afscheid nemen en loslaten al zo moeilijk is, is de ondersteuning in die zware tijd op alle gebieden belangrijk. Niet alleen in emotionele zin en praktisch gezien, maar ook het kunnen bieden van de beste en mooiste omgeving, zoals Afscheidshuis de Vlindertuin dat heeft, helpt later bij de rouwverwerking. Gelegen in een rustige, groene omgeving in het hart van Julianadorp, biedt dit kleinschalige rouwcentrum veel warmte. Nabestaanden voelen zich bij binnenkomst in de Vlindertuin meteen thuis door de ruime, warme, huiselijke familie appartementen met tuin. Hier kunnen de nabestaanden op een ontspannen, intieme en ongedwongen wijze (24/7) samen zijn om afscheid te nemen van hun dierbare.

De verschillen met grotere uitvaartondernemingen zijn aanzienlijk. Zo wordt de overledene niet met een busje opgehaald, maar met een eigen rouwauto.

Warm huys

Ook komt er geen koelcel aan te pas, maar wordt de overledene op een koelbank of bed met koeling opgebaard in een eigen sfeervol appartement, waar hij of zij blijft tot en met de dag van de uitvaart. Een tussenfase zodat de nabestaanden naar het proces van definitief afscheid kunnen groeien.

Met levende mensen ga je om met aandacht, liefde en waarde en dat geldt ook voor overleden mensen. Kortgeleden tijdens een afrondingsgesprek met nabestaanden, zei één van hen: “Wat is dit toch een warm ’huys’ om afscheid te kunnen nemen van een dierbare…”

Naar keuze

Bij Afscheidshuis de Vlindertuin kunnen alle verzekerden terecht. Ook de mensen die een uitvaartverzekering hebben bij grote verzekeringen zijn altijd vrij om een uitvaartonderneming naar keuze te kiezen. Bel deze na het overlijden en het komt goed. Voor informatie, kijk op www.afscheidshuisdevlindertuin.nl. Mocht u vragen hebben schroom niet en bel 0223-861078 of mail naar info@afscheidshuisdevlindertuin.nl