De Watertoren.
De Watertoren. (Foto: Bertil van Beek)

Vervolg van de voorpagina.

'Den Helder heeft een verhaal!'

Anke de Vries vervolgt: "Er staan met - name in de technische sector - continu de nodige vacatures uit. Hoe fijn is het als je in Den Helder kan werken en er ook een geschikte woning bij vindt? Op dit vlak liggen nog genoeg uitdagingen."

Trots

Toch kijkt Anke met de nodige trots terug op de afgelopen jaren waarin Den Helder vaker dan ooit het nieuws haalde. "Sinds anderhalf jaar schrijft de landelijke pers steeds positiever over de stad. Kijk naar de verschillende prijzen die Den Helder heeft gewonnen, de stadsvernieuwing en de 3D tekeningen in de binnenstad waarmee we nu worden genoemd in het rijtje van de grote steden. Ook de lichtroute is een succes en wat dacht je van Sail Den Helder? Dat is een evenement van landelijke grootte."

Uniek

"En dan heb ik het nog niet gehad over de vele evenementen die worden georganiseerd door de Jutters en Nieuwediepers zelf! Je merkt dat de inwoners van Den Helder steeds trotser worden op hun stad. Dat helpt allemaal mee om het unieke verhaal dat Den Helder heeft, uit te dragen."

Bij alle koersen die worden uitgezet ondervinden betrokken partijen de nodige steun van gemeentelijke zijde.

Totaalaanbod

Anke: "Als we de krachtige lijnen die we hebben uitgezet met z'n allen volhouden dan worden steeds meer resultaten zichtbaar. Het mooie van citymarketing is dat we dadelijk een totaalaanbod op alle fronten kunnen bieden. Daar krijg ik echt kippenvel van. Ik hoop dan ook van ganser harte dat we deze koers blijven varen. Ook al is het intensief en heb ik zeker geen negen tot vijf baan; ik blijf er - samen met mijn team - voor gaan want ik wil de stad voelen in mijn bloed. Dat kan alleen door Den Helder te beleven."

Zie voor meer informatie: www.denhelder.online.

Afbeelding
Citymarketingmanager Anke de Vries.