Live lessen Kundalini Yoga in Callantsoog.
Live lessen Kundalini Yoga in Callantsoog. (Foto: aangeleverd)

Live lessen Kundalini Yoga

CALLANTSOOG - ‘Terug naar je natuur’ is niet alleen het motto van de Kundalini Yoga lessen in het Zwanenwater van Callantsoog, maar het is ook letterlijk aan de orde. Dit voorjaar moesten de lessen plotseling online gegeven worden. ‘Dat was een goed alternatief, maar er gaat niets boven in levenden lijve les. Gelukkig kan dit nu weer, uiteraard met de benodigde aanpassingen’, zo vertelt docente Nathalie Jagir van InspiratiePlekAanZee.

Vanaf maandag 31 augustus en donderdag 3 september start het najaarsblok op de prachtige binnen locatie in het Zwanenwater. Ondanks dat nog maar de helft van het aantal deelnemers in de ruimte wordt toegelaten, is er toch nog plek voor nieuwe deelnemers.

Directe manier

Kundalini Yoga wordt ook wel de ‘moeder’ van alle Yoga genoemd en is een echte ‘workout’ voor body, mind en soul. “Het is niet geschikt voor iedereen. Vooral wanneer je werkelijk veranderingen wilt realiseren in je leven, dan helpt deze vorm van yoga je op een heel directe manier. Je werkt op het opheffen van blokkades op lichamelijk, mentaal en energetisch niveau. De Kundalini Yoga sets en meditaties zijn afwisselend, dynamische en dagen je daarbij flink uit. Zo kun je op een diep niveau opruimen wat je belemmert en ruimte maken voor je werkelijke natuur. Dat is de kracht van Kundalini Yoga”.

De wekelijkse lessen zijn op maandag en donderdag avond zijn van 20.00-22.00 uur, inclusief de gezamenlijke wandeling door het Zwanenwater vanaf de parkeerplaats en thee na afloop.


Aanmelden voor een proefles kan telefonisch bij docente Nathalie Jagir op 06-21541907. Kijk voor meer informatie op www.inspiratieplekaanzee.nl