Misschien is er behoefte om hierover te praten, maar misschien ook helemaal niet
Misschien is er behoefte om hierover te praten, maar misschien ook helemaal niet (Foto: Pexels.com)

Bijeenkomst voor mantelzorgers

BERGEN - Steunpunt Mantelzorg Bergen nodigt mantelzorgers uit de gemeente Bergen van harte uit om donderdagmorgen 27 augustus vanaf 10.30 uur koffie (met wat lekkers) te komen drinken in de tuin van het T&O gebouw aan de Kogendijk 42 A in Bergen.

De bijeenkomst zal coronaproof zijn en hier is ook rekening mee gehouden met de opstelling van de tafels in de tuin. ''We houden voldoende afstand van elkaar, desinfectans voor de handen is aanwezig en er is een vaste looproute. Neem even een momentje voor uzelf en kom langs om andere mantelzorgers te ontmoeten. De afgelopen maanden zijn met name voor mantelzorgers erg zwaar geweest. Misschien is er behoefte om hierover te praten, maar misschien ook helemaal niet. Dat is ook prima. Vanzelfsprekend is er ook gelegenheid vragen aan de mantelzorgondersteuners te stellen'', vertelt een woordvoerder.

Aanmelden

Graag van te voren aanmelden via steunpuntmantelzorg@welzijnbergen.nl of via 072-5095267 (9.00 tot 12.00 uur) zodat de organisatie weet op hoeveel personen ze kunnen rekenen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Bij slecht weer wordt de bijeenkomst binnengehouden.