Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Nazomeren in winkelcentrum Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA - Voor menigeen is de vakantie achter de rug, de school weer begonnen en is tevens een nieuw seizoen aangebroken voor wat betreft sport en andere (buiten)activiteiten.

Vorig jaar was tijdens ‘Nazomeren’ in het winkelcentrum van Anna Paulowna nog een royaal aantal verenigingen aanwezig om hun kunsten te vertonen. Op die manier kon er door iedereen kennisgemaakt worden met de betreffende sporten en activiteiten in de nabije omgeving. Echter is het dit jaar allemaal even anders.

Desondanks is het uiteraard ook nu mogelijk om nieuwe ervaringen op te gaan doen bij een activiteiten- en/of sportvereniging. Of het nu gaat om karate, scouting, korfbal, judo, atletiek, tennis, gym of paardrijden in Anna Paulowna, handboogschieten in Den Helder of handbal in Breezand, bij alle betreffende verenigingen wordt zowel jong als oud met open armen ontvangen. Zodra de opgedane ervaring positief is, is hierna het aanmelden voor een lidmaatschap bij de gewenste vereniging een fluitje van een cent.

Weet je niet precies bij welke vereniging je moet zijn aangaande de bovenstaande sporten en/of activiteiten, dan kun je contact opnemen met DA Drogisterij Anna of Telecombinatie op Sluisplein in Anna Paulowna.

Aangezien winkelcentrum Anna Paulowna eveneens het verenigingsleven een warm hart toedraagt, hopen we bij de volgende editie van ‘Nazomeren in winkelcentrum Anna Paulowna’ weer de nodige activiteiten- en/of sportverenigingen te kunnen begroeten om er met elkaar wederom een mooi evenement van te maken.

Kortom; Winkelcentrum Anna Paulowna is er ook nu voor de verenigingen en voor u!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding