Karin Gallusz
Karin Gallusz (Foto: aangeleverd)

Nooit meer een jojo. Hoe mooi is dat!

Revolutionair en gegarandeerd succesvol

Zo typeert Karin Gallusz haar methodes om de huid 'naar een hoger niveau te tillen' en mensen te helpen hun ideale gewicht te bereiken. En daarvan is ze zelf het levende bewijs.

Karin begon als schoonheidsspecialiste, leerde door voor huidcoach, voedingscoach, specialiseerde zich in bindweefselmassage, acneproblematiek, deed een opleiding voor de Lipo, Sun 400, compressietherapie en de Fibroblast ooglift zonder operatie. Als je al die behandelingen bij elkaar optelt, kun je niet anders dan slank en strak eindigen. Karin: "Het gaat ook om de toepassing. De behandelingen zijn niet bij iedereen hetzelfde. Je zou kunnen zeggen dat ik met de huid meewerk: in de zomer vraagt de huid om iets anders dan in de winter."


Wat vooral opvalt, is dat het bij I Care geen eindeloze trajecten zijn om tot resultaat te komen. Met snijden kost een ooglidcorrectie je zeker twee weken herstel, zonder snijden kun je na een half uur weer aan de slag. Hoe dat kan?

"Met een applicator worden door middel van geïoniseerde gasmoleculen, die zich vlak boven de huid bevinden, kleine vonkjes geproduceerd. Deze zogenaamde plasmaboog veroorzaakt een microverdamping in de oppervlakkige huidlaag waardoor de vezels in de diepere huidlaag zich samentrekken. Je kunt dat toepassen bij verslapte oogleden, rimpels, neus-lippenplooi en pigmentvlekken. Je ziet direct resultaat. Dat noem ik revolutionair."

Ook qua gewicht ben je met het Body & Mind resetprogramma Cleanse & Revitalise na elf dagen als herboren. Het programma is zorgvuldig opgebouwd en bevat een aantal opmerkelijke methoden. Gemiddeld ben je in elf dagen 4 kilo kwijt! De Base tabletten die zorgen voor het versterken van het onderhuids bindweefsel, de haren, nagels, kaak- en lichaamscontouren hebben daar ook nog eens profijt van. De Lipo-behandeling is hét alternatief voor liposuctie. Op RTL 4 heb ik laten zien hoe dat werkt. Na de eerste behandeling zie je direct resultaat! Het verschilt per persoon maar gemiddeld mag je rekenen op 2 tot 6 centimeter per keer.

Bekijk de aflevering van I Care op RTL 4 of op de website van I Care. Meer informatie: www.schoonheidsinstituut-icare.nl


Schoonheidsinstituut I Care, Molenvaart 109, Anna Paulowna. T 0223-531991.