Afbeelding
(Foto: Archieffoto RM)

Doet & Ontmoet in Dorpshuis Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF - Doet & Ontmoet is elke woensdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur actief in het Dorpshuis van Hippolytushoef, Kerkhofsteeg 2, 1777 CC Hippolytushoef.

Natuurlijk kan eenieder binnenlopen voor een kopje koffie, een spel, iets creatiefs, om een praatje te maken of met een vraag. De komende periode is met elkaar ook wat activiteiten gepland waaraan meegedaan kan worden. Woensdag 16 december kan men deelnemen aan de kerstbingo. Daar wordt een bijdrage van €3.00 voor gevraagd voor drie rondes. Aanmelden moet voor vrijdag 11 december. Woensdag 23 december staat een kerstsamenzijn op het programma. Aanmelden voor vrijdag 18 december. Voor de bingo en het kerstsamenzijn is aanmelden op het servicepunt Hippolytushoef, Parkzicht 11, 1777 BC Hippolytushoef noodzakelijk.

Voor meer informatie, bel naar 0227-591570 op maandag tot en met vrijdag van 0900 tot 12.00 uur. Of mail naar wieringen@wonenpluswelzijn.nl


Facebook

HOLLANDS KROON - Rodi Media brengt lokaal nieuws bij de lezer, al zo’n 40 jaar. Traditioneel via de krant maar ook sterk online. Facebook is een ideaal platform waar de gemeenschap mee kan praten over relevante onderwerpen, nieuwsberichten en andere aankondigingen binnen de gemeente. Discussieer, deel en praat mee met de redactie via Facebook.