Spaansen Tuin & Bestrating.
Spaansen Tuin & Bestrating. (Foto: pr)

Langste bloembak Spaansen

WINKEL - Bijzonder lang, in het seizoen uitbundig bloeiend en ’s avonds prachtig verlicht. Een genot voor mens en natuur. Spaansen Tuin en Bestrating pakt uit met een bloembak van 93 meter lang; beeldbepalend voor de vergroening van de omgeving van de Spaansen vestiging. U ziet een harmonieus geheel: stijlvol, natuur- en onderhoudsvriendelijk.

De bloembak is gevuld met prachtige seizoensbloeiers, waaronder de hortensia, aster en helleborus. Hierdoor staan ieder jaargetijde bloemen en planten in bloei die extra sfeer geven. Om het geheel compleet te maken is de hele bloembak uitgelicht met maar liefst 58 in-lite buitenlampen.

Perfect

Hierdoor komt de bloembak onder alle omstandigheden perfect tot zijn recht. Spaansen houdt rekening met klimaatverandering en weerextremen door biodiversiteit en klimaatadaptatie toe te passen. En houdt daarmee de tuin, onder alle omstandigheden mooi en functioneel. De langste bloembak op de dijk van Spaansen, die parallel loopt aan de Hartweg in Winkel, is een voorbeeld van mogelijkheden en een toevoeging als inspiratie voor uw tuin.

Zie www.spaansen.nl/tuininspiratie.