Kitty de graaf voor haar prachtige zaak.
Kitty de graaf voor haar prachtige zaak. (Foto: aangeleverd)

De magie van goudsmid Kitty de Graaf

SCHAGEN - Het gezellige atelier van goudsmid Kitty de Graaf en klokkenmaker Henk Houkes aan de Herenstraat 5 is een vertrouwd adres in Schagen. Naar wens van de klant worden nieuwe sieraden vervaardigd. Door onder andere oude (familie-) sieraden te vermaken naar meer eigentijdse sieraden. Elk stuk wordt handgemaakt en is daardoor uniek.

Kitty heeft een aantal technieken in huis om emotionele en vergankelijke materialen zoals haar of as in een sieraad te verwerken. Het is zelfs mogelijk om moedermelk op die manier in een sieraad te vatten. Dit laatste klinkt wellicht nog wat vreemd, maar er is veel vraag naar en markeert een bijzondere periode.

Ook voor reparaties aan allerhande sieraden kun je bij Kitty terecht. Daar hoort ook rijg- en knoopwerk van parels en kralen bij. Je krijgt professioneel advies van diegene die ook daadwerkelijk de reparatie uitvoert.

De workshop waarbij je onder begeleiding van Kitty zelf een zilveren sieraad maakt is uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd en populair (groeps-)uitje. Leuke cadeautip voor de feestdagen! Ook is het voor geliefden mogelijk om de eigen vriendschaps- en trouwringen te maken.

Helaas zijn de workshops vanwege coronamaatregelen tijdelijk stil gezet, maar zodra het weer kan, waarschijnlijk ergens begin 2021, gaan ze weer van start. Reserveren voor de workshops is wel gewoon mogelijk.

U bent van harte welkom aan de Herenstraat 5 in Schagen of bezoek de uitgebreide website: www.kittydegraaf.nl


Kitty de Graaf, goudsmid

Herenstraat 5, 1741BM
Schagen. Tel: 06-39319000

info@kittydegraaf.nl

www.kittydegraaf.nl