Gezelligheid? Kijk bij Noordkopvoorelkaar.
Gezelligheid? Kijk bij Noordkopvoorelkaar. (Foto: aangeleverd)

Kerstgezelligheid in Hollands Kroon

HOLLANDS KROON - "Zoekt u wat gezelligheid met de feestdagen dan kunt u altijd een kijkje nemen op Noordkopvoorelkaar zie: www.noordkopvoorelkaar.nl. Op Noordkopvoorelkaar staan er mensen op die van gezelligheid houden en graag een praatje komen doen. Misschien lekker samen eten? U kunt ook zelf een oproepje doen", aldus een medewerker van Noordkopvoorelkaar.

"Ook staan er mensen op die zich vrijwillig aanbieden om een helpende hand te bieden, zoals bijvoorbeeld hulp bij het doen van boodschappen. De website heeft een apart plekje ingeruimd op haar homepage om in deze coronatijd mensen aan elkaar te koppelen zie www.noordkopvoorelkaar.nl/coronahulp
Wilt u graag een ander helpen dan is het mogelijk om dit kenbaar te maken via Noordkopvoorelkaar. U kunt zich dan inschrijven als vrijwilliger."

"Vindt u het allemaal wel spannend via de website dan kunt u ook contact opnemen met het Vrijwilligerspunt, bereikbaar op maandag van 10.00-12.30 uur, telefoonnummer 0224-291042. Of per mail: info@noordkopvoorelkaar.nl.."