Henk van Zanten, voorzitter OFS sector detailhandel en Hans Bouterse, voorzitter OFS.
Henk van Zanten, voorzitter OFS sector detailhandel en Hans Bouterse, voorzitter OFS. (Foto: aangeleverd)

Wees loyaal en koop lokaal

SCHAGEN - Het is voor veel inwoners en ondernemers uit de gemeente Schagen een heel zwaar jaar. De coronacrisis raakt ons allemaal en de gevolgen worden met de dag groter. In de allereerste plaats geldt dat natuurlijk voor de mensen die met het virus besmet zijn en het aantal mensen dat is komen te overlijden. Het bestuur van de OFS heeft groot respect voor de wijze waarop de zorgsector acteert op deze niet voorziene situatie.

Oproep aan alle inwoners van de gemeente Schagen

Hans Bouterse, voorzitter van de Ondernemers Federatie Schagen: “De impact van het virus en de maatregelen die worden getroffen om het onder controle te krijgen worden steeds sterker voelbaar, ook voor ondernemers uit de gemeente Schagen. Ondernemers die actief zijn binnen verschillende branches proberen inventief en creatief te ondernemen om het hoofd boven water te houden. Het bestuur maakt zich grote zorgen over de toekomst van bepaalde prachtige bedrijven. Het is van groot belang dat wij elkaar steunen waar mogelijk. Probeer dus zoveel mogelijk te doen om uw lokale ondernemer, in welke branche dan ook, door deze moeilijke periode te helpen. Kortom, wees loyaal en koop lokaal.”

Het bestuur van OFS wenst u allen veel sterkte deze moeilijke periode en hoopt dat wij dit snel achter ons kunnen laten.