Ingrid en Ronald Mens van De Bedden.
Ingrid en Ronald Mens van De Bedden. (Foto: aangeleverd)

De Bedden: van boxspring tot waterbed

DEN HELDER - De Bedden in Den Helder werkt met merken die hoogwaardige kwaliteit leveren, zoals Auping, Beka, Velda en Tempur. Merken die hun sporen in beddenland allang verdiend hebben en al jaren garant staan voor mooie producten. “Deze merken leveren ook een zeer goede service. Áls er een keer een probleem voordoet, zorgen zij ervoor dat het netjes wordt opgelost.” De Bedden heeft overigens verrassend voordelige boxsprings. “Van Polypreen kan men voor rond de 1000 euro een prima boxspring scoren van goede kwaliteit".

In de showroom van de beddenspecialist staat naast de boxsprings nog steeds het ‘waterbed’. “Men denkt soms dat het waterbed niet meer wordt gemaakt, maar dat is niet waar. Wij behoorden tot één van de eerste winkels in Nederland waar het waterbed te verkrijgen was. Veertig jaar later kan men nog steeds hiervoor bij ons terecht! Inmiddels is het waterbed niet meer te onderscheiden van een mooie boxspring.”

Bedtextiel en linnenkasten

Naast diverse soorten bedden, heeft De Bedden een ruim aanbod bedtextiel van o.a. Kayori,Bella Donna, Dommelin, Cinderella en Damai. “Als slaapspecialist kijk je naar het totale plaatje. Dat houdt in dat het dekbed en de kussen ook erg belangrijk zijn in het leveren van een goede nachtrust. We hebben voor elke slaper een passende oplossing.”

Dat De Bedden een zeer complete beddenspeciaalzaak is, wordt nog eens extra benadrukt door het aanbod van linnenkasten. “Deze verkopen wij van het Duitse merk Nolte, zij hebben een grote keuze draai- en schuifdeurkasten. Daarnaast heeft Nolte een budgetlijn in zijn collectie: Expresse. Dit merk maakt ons assortiment helemaal compleet. Bij De Bedden vind je alles wat je in de slaapkamer nodig hebt!”

Meer informatie: www.debedden.nl.