Afbeelding
Succesvolle start korfbalcompetitie KV Stormvogels (Foto: aangeleverd)

Succesvolle start KV Stormvogels

UITGEEST - Na maandenlang geen wedstrijden te hebben gespeeld,was het afgelopen weekeinde eindelijk weer zover dat de korfballers van Stormvogels het veld in mochten.

Alle ploegen, zowel senioren als jeugd, kwamen in actie en lieten zien dat ze het spelletje nog niet verleerd waren.


De jeugd trapte zaterdag als eerste af, waar de jongste pupillen in de leeftijdscategorie 7-10 een knappe 6-1 overwinning boekten. Ook de twee D-teams, leeftijdscategorie 10-12, waren bijzonder trefzeker.


Het D1 team boekte een 10-1 overwinning op Groen Geel en het tweede D-team wist de mand ook met enige regelmaat te vinden, wat resulteerde in een 11-2 overwinning.


De C-jeugd, leeftijdscategorie 12-15, reisde af naar Koog Zaandijk om daar met 8-3 te zegevieren.

Knappe 8-5 zege

Het senioren 1 team, dat vanaf dit seizoen ook op de zaterdag actief, is reisde af naar Rotterdam om daar tegen Nikantes aan te treden. Het team, dit jaar nog steeds onder leiding van Erik de Vries, wist daar een knappe 8-5 overwinning te boeken.

Wijziging ondergaan

De ploeg heeft dit jaar een wijziging ondergaan, Rico Reijers is toegetreden tot de hoofdmacht en maakte een zeer verdienstelijk debuut. Het tweede en derde seniorenteam van de Vogels traden aan tegen Purmer. De reserves gingen nipt onderuit met 11-9, daar waar Senioren 3 een krappe 9-8 overwinning uit het vuur sleepte.