De zorgmedewerkers van Tellus.
De zorgmedewerkers van Tellus. (Foto: aangeleverd)

Maak kennis met het thuiszorgteam van Tellus!

(Advertorial)

DEN HELDER - Zorg is belangrijk, in deze periode misschien wel belangrijker dan ooit. Ook in deze tijd staat Zorggroep Tellus voor u klaar. Wilt u ondersteuning ontvangen in het comfort van uw eigen huis? Dan is het thuiszorgteam van Tellus er voor u.

Maak kennis met de dames uit het thuiszorgteam. Ons enthousiaste thuiszorgteam biedt u onder andere hulp bij wassen en aankleden, hulp bij medicatieverstrekking, wondzorg en stomazorg. Alles is gericht op uw wensen en behoeftes, zodat u zolang mogelijk thuis kunt blijven wonen, in uw vertrouwde omgeving. Naast thuiszorg biedt Tellus personenalarmering. In geval van nood heeft u met één druk op de knop hulp binnen handbereik. Dat geeft een veilig gevoel.

Met het ‘Thuis met Tellus pakket’ van Zorggroep Tellus ontvangt u alle ondersteuning die u nodig heeft, in het comfort van uw eigen huis. ‘Thuis met Tellus’ staat ook voor u klaar als het gaat om sociale contacten, bijvoorbeeld als u behoefte heeft aan gezellig samenzijn met extra ondersteuning. Dagbesteding De Razende Bol is dan een uitkomst. Op deze manier wordt er structuur in uw leven gebracht en kan men veelal langer zelfstandig blijven wonen. In De Dagbesteding van Tellus ontmoet u nieuwe mensen, kunt u gezamenlijk koffie (of thee!) drinken én lunchen, blijven bewegen, spelletjes doen of gewoon de krant lezen.

Tafeltje Dekje

Maar niet alleen voor zorg kunt u bij Tellus terecht. Met onze Tafeltje Dekje maaltijden bent u dagelijks verzekerd van een lekker en voedzaam diner aan huis, klaargemaakt door het keukenteam. Onze vrijwilligers bezorgen uw maaltijd dagelijks warm (ook in de weekenden!). Wij bezorgen een volledig driegangendiner, maar het is ook mogelijk om losse gangen zoals alleen het hoofdgerecht te bestellen.

Meer informatie?

Ga naar: www.zorggroeptellus.nl, stuur een e-mail naar: info@zorggroeptellus.nl of bel: 06 10 09 28 04.