Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Eerste expositie sinds corona

SCHOORL - Sinds maandag 7 september is er in de foyer van de Blinkerd te Schoorl een pop-up tentoonstelling ingericht met werk van verschillende leden van de middagclub van schilderclub Jan van Scorel gemaakt in thuisquarantaine.

Zij missten de gezelligheid van de club

Toen halverwege maart van dit jaar de halve wereld op slot ging en dus ook het grote atelier van de club in de Blinkerd werd al snel besloten om thuis in quarantaine door te gaan met de activiteiten van de club. Immers iedereen had nu extra veel vrije tijd.

Feedback

De middagclub werd wekelijks door hun docent, beeldend kunstenaar, John Ory via de mail bestookt met allerhande opdrachten die men in willekeurige volgorde kon afwerken en men kreeg via de mail ook weer feedback. Beeldend kunstenaar Michiel Hertroys - docent van de avondclub - maakte verschillende mooie instructiefilmpjes om de leden van de avondclub te inspireren. Deze filmpjes en verschillende resultaten zijn onder meer ook terug te zien op de Facebook-pagina van de club. Helaas waren er ook leden die het niet lukten om met de opdrachten aan de gang te gaan. Zij mistten de gezelligheid van de club in de Blinkerd én de stok achter de deur om lekker aan de gaan te gaan.

Gelukkig

Gelukkig voor hen is nu dat de club vanaf maandag 21 september haar lessen weer gaat beginnen en uiteraard alles conform de regels van het RIVM. Bent U ook op zoek naar een 'stok achter de deur'?

Aanmelden voor een gratis proefles via Carla Teutscher via info@carlateutscher.nl.

Afbeelding
Afbeelding