Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Vrienden maken in Coronatijd

BERGEN - Soms zijn vrienden niet vanzelfsprekend. Omdat je bijvoorbeeld op latere leeftijd verhuisd bent en contacten zijn verwaterd. Of omdat er na een scheiding niet alleen een einde aan je relatie komt maar ook de vriendenkring verandert of verdwijnt.

Dat soort dingen gebeuren nu eenmaal. Maar het wordt lastig als daar geen nieuwe contacten voor in de plaats komen. De huidige tijd maakt het er niet makkelijker op om nieuwe contacten aan te gaan en te ontwikkelen. Waar ontmoet je mensen? Hoe ontmoet je mensen? Hoe maak je contact op afstand? Hoe laat je iemand weten dat je het leuk vindt om samen iets te ondernemen? Vrienden maken is een proces waarin een actieve rol van je gevraagd wordt. In de cursus 'De kracht van vriendschap' bieden we handvatten en inzichten die het aangaan en onderhouden van vriendschappen makkelijker maakt. De cursus is bedoeld voor vrouwen die, om wat voor reden dan ook, behoefte hebben aan nieuwe contacten.

Cursus

De cursus bestaat uit zes lessen en een terugkombijeenkomst en start 7 oktober. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Voor aanmelden of meer informatie bel 06-290 823 80 of mail: m.vandervliet@welzijnbergen.nl.

Start cursus : 7 oktober 2020. Plaats : T&O gebouw, Kogendijk 42A, Bergen. Kosten zijn 65 euro en tijdstip is van 14.00 tot 16.00 uur.