In Spaanse sferen met het Valencia voetbalkamp.
In Spaanse sferen met het Valencia voetbalkamp. (Foto: aangeleverd)

In Spaanse sferen met Valencia voetbalkamp

UITGEEST - In de komende herfstvakantie vindt van maandag 12 tot en met woensdag 14 oktober op het complex van FC Uitgeest het Valencia voetbalkamp plaats. Een groot aantal leden van de club heeft zich hiervoor al ingeschreven.

Spaanse 'balero' bij FC Uitgeest

Er is nog ruimte voor meer jongens en meisjes, die door trainers van de Valencia voetbalacademie getraind gaan worden. Het voetbalkamp is ook voor keepers bestemd. De trainingsdagen duren van 09.00 tot 15.00 uur en een lunch is inbegrepen evenals fruit en drinken gedurende de trainingen.

Unieke ervaring

De Valencia voetbalkampen zijn een unieke ervaring voor jeugdvoetballers van 6 tot en met 14 jaar. Tijdens het voetbalkamp krijgen de voetballers drie dagen training van officiële Spaanse Valencia trainers volgens de succesvolle methode van de Valencia CF Academy Methodology.

Ingedeeld naar leeftijd en niveau

De trainingsgroepen worden ingedeeld naar leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan trainen. Aanvragen voor samen indelen kunnen worden gehonoreerd, mits het verschil in leeftijd en niveau van voetballen gelijkwaardig is.

Weekend Valencia

n Uitgeest selecteren de trainers aan het eind van de drie dagen één speler die een uitnodiging ontvangt voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaat hij/zij trainen op het complex van de club, een wedstrijd en training van eerste team bekijken en krijgen zij een stadiontoer in Estadio Mestalla.


Aanmelden is mogelijk tot en met 30 september. Voor alle informatie en aanmelden, ga naar de website https://valenciavoetbalkamp.nl Kies hierna voor Locaties en ga naar Herfst 2020.