DUEC start isolatie-actie in Uitgeest

UITGEEST - Steeds meer mensen denken na over woningisolatie. Want betere isolatie van het huis levert meer comfort en energiebesparing op en dat is terug te zien in de energierekening.


Bijkomend voordeel: isolatie gaat lang mee en heeft geen onderhoud nodig. Met betere isolatie maakt men de woning klaar voor de toekomst.

Om het isoleren van huizen extra te stimuleren is tot 31 december 2020 een aantrekkelijke subsidie mogelijk, (de SEEH-subsidie) die wel kan oplopen tot 30% van de investering. Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie (DUEC) en Koston Nederland werken samen om de isolatie-actie mogelijk te maken.


Denk hierbij aan eenvoudig te realiseren spouwmuur-isolatie van de gevel, maar ook aan dak- en bodemisolatie en zelfs kierdichting. Voor oudere huizen is extra isolatie onder de dakpannen interessant.

De Uitgeester Energie Coöperatie organiseert samen met Koston een webinar - 5 oktober om 19:30 uur - om mensen te informeren over de diverse isolatiemogelijkheden.


Aanmelden kan via www.duec.nl/isolatie-actie. Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie (DUEC) is een burgerinitiatief en een vereniging zonder winstoogmerk. Koston Nederland B.V. is specialist in energiebesparende systemen en een betrouwbare partner van DUEC.


Informatie: www.duec.nl