Even gauw een koffie to go maken is in een handomdraai gebeurd.
Even gauw een koffie to go maken is in een handomdraai gebeurd. (Foto: aangeleverd)

Beemster Schagen breidt assortiment uit!

(Advertorial)

SCHAGEN - Sinds kort zijn wij bij Beemster Schagen begonnen met huishoudelijke apparatuur, een logisch gevolg, na een eerdere uitbreiding dit jaar van televisies en audio apparatuur. Na het uitbreken van de Corona crisis merkte wij dat er veel behoefte was aan huishoudelijke apparatuur. Meerdere keren per dag kregen wij de vraag of wij koffiemachines verkochten, een stofzuiger of een scheerapparaat.

Na het bepalen van een assortiment hebben wij diverse productgroepen aangevuld aan ons assortiment. Of het nu gaat over een hippe waterkoker, een trendy volautomatische koffieautomaat, een snoerloze, sterk zuigende steelstofzuiger, al deze producten kunt u bij ons in Schagen en Anna Paulowna vinden. Natuurlijk ontbreken ook niet de scheer- epileer- en trimapparaten maar ook de elektrische tandenborstels kunt u bij ons vinden.

Koffie to go

Trek in een snack? Met een airfryer maakt u in een mum van tijd een snack, zonder extra vet te gebruiken. Even gauw een koffie to go maken doet u in een handomdraai en eventueel op het moment dat u dat wil. Eitje koken met exact de juiste hardheid is zo gedaan in een handige eierkoker, en uw koffie opschuimen of een latte machiato maken is kinderspel.

Oprecht advies

Onze medewerkers hebben direct diversen trainingen gevolgd om kennis van de nieuwe producten op te doen. Zo kunnen zij de klant altijd van een goed en oprecht advies voorzien. Kom gerust een keer bij ons kijken en laat je inspireren door onze nieuwe producten! Zie elders in deze krant onze aanbiedingen. Elke week is er weer een andere aanbieding.

Team Beemster Schagen.