De eerste Beursvloer in Den Helder was zeer succesvol.
De eerste Beursvloer in Den Helder was zeer succesvol. (Foto: Bertil van Beek)

Tweede editie Beursvloer

DEN HELDER - De tweede editie van de Beursvloer Den Helder wordt woensdag 4 november gehouden. Voor meer informatie en aanmelden, zie: www.helderseuitdaging.nl

De Beursvloer is hét evenement waar bedrijven, stichtingen en verenigingen elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid. Er wordt gehandeld op de Beursvloer, maar met gesloten beurzen. De onderlinge afspraken leggen beide partijen vast in een samenwerkingsformulier. Tijdens de energieke, twee uur durende Beursvloer zijn de vertegenwoordigers van de verenigingen en stichtingen en de ondernemers zelf aanwezig. Iedereen loopt rond, kan elkaar vinden in thema-hoeken en andere aanwezigen aanspreken om vraag en aanbod uit te wisselen.

Vraag en aanbod

Verenigingen en stichtingen hebben vaak weinig geld. Ze hebben spullen, mankracht en kennis nodig. Tijdens de Beursvloer helpt de Helderse Uitdaging daarbij door mooie verbindingen met het bedrijfsleven te leggen. Wat de één over heeft of graag aanbiedt, heeft voor de ander meerwaarde en andersom.

Dynamisch en laagdrempelig

Op een dynamische, laagdrempelige en leuke manier sluiten organisaties deals in de vorm van matches. De Beursvloer Den Helder is dé perfecte plek om contact te leggen met het bedrijfsleven, clubs, verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties.

.

Tweede editie Beursvloer op stapel.