This is why I dance...
This is why I dance... (Foto: aangeleverd)

Dans veilig bij dansschool Corma

(Advertorial)

DEN HELDER - Net zoals ook voor zoveel andere bedrijven, was het voor de dansschool alsof ze in maart in een grote nachtmerrie terecht waren gekomen. Van de één op de andere dag moesten de deuren op slot.

Er mocht niet meer gedanst worden en alle feesten werden gecanceld. In al die jaren dat de dansschool al bestaat was dit nog nooit eerder voorgekomen. Ballroom en Latin dansen op 1.5 meter afstand van je partner kan wel wat problemen opleveren. Maar natuurlijk hadden Cor & Bianca wel andere lesmethodes in gedachten, want na 45 jaar ervaring weet je zo onderhand wel dat je de mensen door solo te laten dansen ook de nodige technieken kunt aanleren. Maar helaas was ook dit allemaal niet toegestaan.

Groen licht!

Na alle nodige maatregelen in het pand aan de Middenweg getroffen te hebben en ondanks dat de scholen al vakantie hadden, zijn er in juli weer lessen gegeven. Want eindelijk kregen de dansscholen en horeca bedrijven weer toestemming om weer te beginnen.

Protocol

Maar wel volgens het RIVM protocol, dat wil zeggen: desinfectiezuil voor de handen. Nodige 1.5 m bestickering. Gezondheidscheck bij binnenkomst. Tafels en stoelen op 1.5 m uit elkaar. Hygiëneregels v.d. toiletten. Plaatsen van plexiglas. Alleen dansen met eigen vaste partner (niet wisselen). Goede begeleiding zonder fysiek contact van de dansleraar. Goedgekeurde airco/ventilatiesysteem aanwezig.

Regels

Verder heeft iedereen zo zijn eigen mening en gedachtes over deze hele coronacrisis. Eén ding is zeker dat wij, om de mensen te kunnen laten dansen, ons zullen moeten houden aan deze regels en dat het juist nu een reden te meer is om in deze moeilijke tijd lekker te gaan dansen, want dansen geeft je juist een gevoel van bevrijding. Het is goed voor je gemoedsrust en door lekker te genieten van de muziek doet je alle ellende even vergeten.

Open dansavond

Ook lekker dansen en wil je meer informatie? Kom 12 september naar de OPEN DANSAVOND. Bel of mail om te reserveren! Bel : 0223 630303 of 0651987804. Mail naar info@dansschool-corma.nl. Online info of inschrijven: ga naar www.dansschool-corma.nl

 Desinfectiezuil.