AZ Fungames ook bij FC Uitgeest

UITGEEST/ALKMAAR - Voetballertjes tussen 6 en 16 jaar kunnen in de herfstvakantie een dag voetballen met AZ. Zij kunnen zich inschrijven voor de AZ Fungames in de regio. Vrijdag 16 oktober heeft deze plaats in Uitgeest.

Voor kids tussen 6 en 16 jaar

Het ochtendprogramma is speciaal voor de jongere deelnemers. Ben jij tussen 6 en 12 jaar? Schrijf je dan in voor het ochtendprogramma, waarbij Herry & Berry aanwezig zijn om de dag compleet te maken. Het middagprogramma is voor AZ-fans tussen 13 en 16 jaar. Hierbij houden de trainers van AZ 1,5 meter afstand van de deelnemers, zoals de RIVM-richtlijnen voorschrijven.


Ouders zijn vanwege de coronaperikelen helaas niet welkom op het complex. Een woordvoerder van FC Uitgeest: "Wij vragen alle kinderen om aangekleed naar de AZ Fungame te komen. Het ochtendprogramma (t/m 12 jaar) heeft geen gevolgen voor de afstand tussen de kinderen onderling en de afstand tussen de kinderen en de trainers (zie Sportprotocol NOC*NSF).

Geen risico

Uiteraard wordt op geen enkel moment onnodig risico genomen. Tijdens het middagprogramma (13 t/m 16 jaar) wordt door de trainers 1,5 meter afstand gehouden van de groep. De kinderen onderling hoeven geen afstand te houden.



Meer informatie:

www.az.nl/nl/AZ/az-

fungames-

amateurverenigingen/