Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Gratis activiteit ‘Tafel vol verhalen’

REGIO - Voor alle mensen met een psychische kwetsbaarheid die van lezen houden. Tijdens de activiteit praat u aan de hand van boeken en boekfragmenten met elkaar en deelt u herinneringen aan vroeger.

U kunt zelf boeken en thema’s aanvragen die de volgende keer besproken worden. De bibliotheekmedewerker leest voor en begeleidt de activiteit met aandacht en op maat. Het is een leuke en ontspannende activiteit.

Op maandag 28 september van 14.00 tot 15.00 uur vindt de eerste keer plaats in de Bibliotheek IJmond Noord, vestiging Heemskerk, Maerten van Heemskerckplein 3, Heemskerk. Daarna volgen nog maandag 5 oktober en maandag 19 oktober.

Voor mensen met een GGZ achtergrond

Cultuurkracht is een project voor mensen met een GGZ-achtergrond. Het project wordt uitgevoerd door Cultuurhuis Heemskerk en Bibliotheek IJmond Noord in samenwerking met zorgorganisaties. Doel van de pilot is om bestaand aanbod zo aan te passen dat het ook voor deze doelgroep geschikt is en zo iedereen de kans te geven om mee te doen aan cultuuractiviteiten. Tafel vol verhalen is hier onderdeel van. In verband met de coronamaatregelen kunnen er maximaal 8 mensen (redden we dat in een goed te ventileren lokaal op 1,5 meter afstand in het Cultuurhuis?) in de Bibliotheek IJmond Noord in Heemskerk meedoen. Geef u daarom snel op via de onderstaande contactgegevens. Alleen mensen die zich aanmelden worden op een lijst geplaatst en kunnen meedoen met de activiteit ‘Tafel vol verhalen.’ Aanmelden voor 21 september via leestafel@obijmond.nl/. Info: Jantine Geels, j.geels@cultuuhuisheemskerk.nl