De bekende merken zijn te koop bij Knuwer Jeans. (foto: pr)
De bekende merken zijn te koop bij Knuwer Jeans. (foto: pr) (Foto:pr)

Jeans 10 daagse bij Knüwer Jeans in Schagen

SCHAGEN - Knüwer Jeans in de Molenstraat in Schagen, ook wel bekend als het Levi’s winkeltje is al bijna 65 jaar uw vertrouwde jeanswinkel van Schagen. Merken als Levis, Petrol, Wrangler, Lee, Cars, no-excess en Solid kleuren de winkel al jaren blauw. De najaarscollectie 2020 met mooie T- shirts, truien, overhemden en winterjassen geven de winkel weer een frisse herfst uitstraling. Met daarin natuurlijk veel aandacht voor de Levi’s collectie.

Voor de dames die een goede jeans zoeken is er volop keus. Zo is er keuze uit hoge en lage modellen met een rechte pasvorm of meer skinny. Natuurlijk heeft u bij ons een ruime keus in de dames lijn van Levi’s, Met modellen als de dames 501 cropped , de 721 , 711 of de 710. En de 724 en 725 die recht zijn of uitlopend aan de onderkant.

Collecties voor dames en heren

Naast de Levi’s collectie hebben wij ook dames jeans van de merken Wrangler, Lee en MOD . De merken vullen elkaar uitstekend aan zodat er altijd wel een damesjeans met een goede pasvorm te vinden is. Voor de heren is er een zeer ruime keus in de modellen van Levi’s, Cars, Wrangler, Lee en Petrol. Variërend van de standaard jeans tot een trendy skinny van bv Cars voor € 59,95. Overigens is er weer een nieuw model Cars broek toegevoegd aan het toch al zeer ruime assortiment van de winkel.

Uitgebreide maatvoering

Kenmerk van de winkel is de grote mate van klantvriendelijkheid, deskundigheid en service op het gebied van jeans. De enorme keus en uitgebreide maatvoering zal u verbazen. Komt u er zelf niet uit dan helpen wij u graag.

Jeans 10 daagse

En dan start ook nog op vrijdag 25 september onze jeans 10 daagse. Bij elke jeans krijgt u een directe korting van € 10,- (m.u.v. bestaande aanbiedingen). De actie duurt tot en met zaterdag 3 oktober 2020. Uw leuke, goed zittende cars Jeans is dan opeens geen € 59,95 maar € 49,95 . En de korting wordt gelijk bij de kassa verrekend zonder ingewikkelde vouchers. Dus laat u verrassen en breng eens een bezoekje aan onze winkel in de Molenstraat in Schagen.

Knüwer Jeans is het adres voor uw vrijetijdskleding. Knüwer Jeans is al jarenlang het vertrouwde adres voor uw jeans.


Franka, Anneke en Marcel

Knüwer Jeans
Molenstraat 5
Schagen