Kom langs bij Eyecare Deutekom in Schagen.
Kom langs bij Eyecare Deutekom in Schagen. (Foto: Dave Zuuring)

Digital brillenglazen voor smartphone of tablet gebruik

SCHAGEN - Veel mensen maken intensief gebruik van smartphones en tablets. Het kijken naar digitale schermen is veeleisend voor je ogen en kan zorgen voor onscherp zicht maar ook vermoeide en droge ogen. Door te kiezen voor digital glazen kun je deze problemen voorkomen zodat ook ’s avonds je ogen nog ontspannen aanvoelen.

Digital glazen zijn ontwikkeld voor een extra kijkcomfort bij gebruik van smartphones en tablets en uitstekend geschikt voor normaal dagelijks gebruik. Office glazen voor goed zicht op je werkplek. Brildragers die een multifocale bril dragen en regelmatig op een computer of laptop werken, hebben profijt van een bril met zogeheten office glazen. Met office glazen kun je op verschillende kijkafstanden zorgeloos werken zonder hoofdpijn, rugklachten of vermoeidheid te ervaren. Met office glazen houd je je ogen de gehele dag optimaal fit.

Veel werkgevers vergoeden een office bril. Kom langs in de winkel aan de Gedempte Gracht 56 in Schagen voor een check-up en laat je informeren over de mogelijkheden.