Eigenaresse Denise Rodenburg.
Eigenaresse Denise Rodenburg. (Foto: aangeleverd)

Wemy's is kleurrijke liefstyle winkel

SCHAGEN - Wemy’s de kleurrijkste zaak van Schagen. Wat ooit begon met het verkopen van zakjes thee op de markt is nu geworden een kleurrijke lifestyle winkel.

Niet zomaar een winkel, maar een beleving!

De eigenaresse Denise Rodenburg is gek op kleur en dat is terug te zien in haar winkel. Het is niet zo maar een winkel maar een hele beleving.

"Jarenlang heb ik gewerkt in de detailhandel en een opleiding tot ondernemer gedaan. Uiteindelijk toch gekozen voor het onderwijs en dat jarenlang met plezier gedaan."

Kriebelen

Enthousiast vervolgt Denise: "Totdat het 'winkelen' weer ging kriebelen en ik begon met het verkopen van verse thee op markten. Dat is nu uitgegroeid tot de vrolijkste winkel van Schagen", zo zegt Denise.

Er wordt volop kleurrijke kleding verkocht van de merken: King Louie, Tante Betsy, Blutsgeschwister en Mooi vrolijk. Voor de kids is er het merk: Shout it out en de hartjesfabriek.

Vrolijke cadeautjes

De klanten kunnen bij Denise ook terecht voor kleurrijke en vrolijke cadeautjes voor jong en oud. Neem gauw eens een kijkje in deze kleurrijke en gezellige winkel!

Wemy’s is gevestigd aan de Gedempte gracht 52 Schagen. Zie ook www.wemys.nl