Jeans en more bij Sea Side Schagen
Jeans en more bij Sea Side Schagen (Foto: pr)

Jeans en more bij Sea Side Schagen

SCHAGEN - Sea Side schagen is al jarenlang de winkel in Schagen voor Jeans en more. Opzoek naar een nieuwe jeans wij hebben de specialisten in huis die jou helpen aan de perfecte jeans van bijvoorbeeld G-star of Petrol. Neem eens een kijkje bij onze broeken van bijvoorbeeld Plain, deze broeken zijn zowel casual als zakelijk.

Dit najaar is de trend voor de dames lang zwierig en elegant…. prachtige jurken van bijvoorbeeld K-Design, Zich en 4 Funky Flavours vind je bij Sea Side Schagen! Ook voor een jeans, top, blouses of de specialistische adviezen van onze werknemers kunt u langskomen. Wij van Sea Side staan graag voor u klaar.

Even onze merken op een rij :G-star, Petrol, 4funkyflavours, colours and sons, reef, Pearly king en voor de dames: G-star dames, Zilch, Nümph, Juffrouw jansen, L.o.e.s., K-Design, Oozoo en Cowboysbag.

Bij Sea Side proberen we je altijd net een beetje uit je comfort zone te halen dit door mooie prints nieuwe stoffen en de nieuwste mode. lokaal shoppen is wel zo leuk wij willen het liefst dat iedereen dat zoveel mogelijk blijft doen. Daarom leggen wij je bij Sea Side altijd graag een beetje in de watten met heerlijke koffie of thee en (volgens onze klanten) een heerlijke bank om even bij te komen en zo de modeshow van je man, vrouw, zoon, dochter of beste vriend(in) te kunnen bekijken.

Deze Winter hebben wij ook weer die nieuwste mode hangen zoals zwierige jurken van K-Design en heerlijk warme truien van Zilch. Benieuwd naar de nieuwe collectie? Wij zijn geopend doordeweeks van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag tot 17.00 uur en op vrijdag zelfs tot 21.00 uur!


Sea Side schagen, Gedempte Gracht 13 Schagen.