Het team van Dermacura staat met raad en daad voor u klaar.
Het team van Dermacura staat met raad en daad voor u klaar. (Foto: Aangeleverd)

Zorg voor uw huid bij Dermacura

REGIO - Bij Dermacura Huid- en Lasertherapie kan men terecht voor zowel medische als cosmetische behandelingen terecht en wordt de huid met zorg en aandacht behandeld.

Het behandelen van acne, pigmentvlekken, couperose, littekens, oedeem, overbeharing en huidverslapping staat bij Dermacura centraal. Eerlijke voorlichting levert te allen tijde meer op voor de patiƫnt. Werken aan huidverbetering is voor de huidtherapeuten van Dermacura een uitdaging. Om het beste resultaat te behalen is het vaak nodig om combinaties van verschillende behandelingen toe te passen (zoals lasertherapie, needling, peelings) en is uiteraard de inzet van producten voor thuisgebruik noodzakelijk.

Daniela Apeldoorn en haar collega's zijn als huidtherapeuten gespecialiseerd in het behandelen van de huid. Sinds 2011 is de huidtherapeute vrij toegankelijk en heeft men voor de meeste behandelingen geen verwijsbrief van huisarts of medisch specialist nodig.

Bel 0800-0715 om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek. Dermacura heeft vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Castricum, Den Helder, Heerhugowaard, Limmen, Schagen en nu ook in Velsen-Noord.


Meer informatie is te vinden op www.dermacura.nl.