Marije Koelman.
Marije Koelman. (Foto: aangeleverd)

Chaos in je hoofd? Kom naar Chaos uit je hoofd!

ANNA PAULOWNA - Marije Koelman van Chaos uit je hoofd helpt vrouwen om meer rust in hun leven te krijgen. Vrouwen die zich herkennen in symptomen van AD(H)D, hypersensitiviteit en burn-out klachten. Zij leert hen weer lief te zijn voor zichzelf en te begrijpen waar hun gedrag vandaan komt.

Enorm vermoeiend maar niemand merkt het

Heb jij wel eens dat je hoofd vol loopt en dat je niet weet waardoor dat komt? Het is geen gepieker en niet constant, maar als het gebeurt dan overvalt het je. Je raakt het overzicht en soms zelfs dingen kwijt. Je dendert maar door en loopt achter de feiten aan. Enorm vermoeiend! En voor de buitenwereld? Niks van te merken.

Speciaal voor jou heeft Marije een workshop ontwikkeld: Ga voor je doel! Je gaat naar huis met meer overzicht en een actieplan! De kosten zijn € 45,- en een goed verzorgde lunch is hierbij inbegrepen. De workshop is coronaproof.

De workshop is op 8 oktober 2020 in De Verbinding in Anna Paulowna. Chaos uit je hoofd is daar gevestigd. Het adres is: Burgemeester Mijnlieffstraat 8A. De inloop is vanaf 10:15 en start om 10:30, om 13:30 is de afsluiting

Aanmelden kan tot dinsdag 6 oktober a.s. 18:00 aanmelden via:marije@chaosuitjehoofd.nl o.v.v. workshop en je naam. Eventuele dieetwensen kun je dan ook meteen doorgeven.


Kijk voor meer informatie op: www.chaosuitjehoofd.nl