Huidtherapie met serieuze aandacht

REGIO - Bij Qyoutis kan je terecht voor huidtherapie en cosmetische zorg met serieuze aandacht. Een team van elf huidtherapeuten werkt met veel plezier en professionaliteit op drie locaties in Noord-Holland. Qyoutis Alkmaar en Heerhugowaard zijn gevestigd in Centrum Oosterwal, Qyoutis Amsterdam vind je in Huid Medisch Centrum. Centrum Oosterwal en Huid Medisch Centrum zijn gespecialiseerd in de behandeling van huidziekten en spataderen. De juiste plek dus voor jouw huid.

Huidtherapeuten hebben diverse behandelmogelijkheden en hebben daarom voor veel huidproblemen een passende oplossing. Huidproblemen kunnen een grote impact hebben op je leven. Je kunt terecht bij een huidtherapeut voor acne, littekens, overbeharing en lymf- en lipoedeem. Maar ook voor cosmetische huidverbeterende (laser)behandelingen bij pigmentvlekken, couperose, roodheid, huidveroudering, rimpels en andere huidoneffenheden. Daarnaast behandelen zij overmatig transpirerende oksels en overtollige vetophopingen alsmede het verbeteren van de haarconditie.

Contact

Als je vragen hebt over je huid en je bent benieuwd wat een huidtherapeut voor jou kan betekenen, kan je een afspraak maken voor een intakegesprek. Goede voorlichting is van vitaal belang. Daarom is een intakegesprek bij de huidtherapeuten van Qyoutis altijd gratis en vrijblijvend.

Meer info: qyoutis.nl