Medium Bert Hauwert bij Aurora

DEN HELDER - Het medium Bert Hauwert staat erom bekend een boeiende avond neer te zetten en in een hoog tempo veel informatie door te geven. Woensdag 7 oktober verzorgt hij de openbare avond.

Hauwert is een veelzijdig medium. Hij ziet de aura’s van personen en groepen, kan spontane waarnemingen verrichten, maakt door middel van bloemen ‘contact’ met gene zijde en ziet facetten van één of meerdere levens.

Aan de hand van een bloem of een bosje bloemen maakt Bert deze avond contact met dierbare personen of zijn eigen gids aan gene zijde. Zij geven via Hauwert informatie door naar de aanwezigen in de zaal welke altijd wordt herkend. Het advies is om notitiemateriaal mee te nemen.

Corry Sorber

Voor de openbare avond van 21 oktober heeft Aurora het medium Corry Sorber uit Groet uitgenodigd. Ze is altijd al heldervoelend geweest. Ze voelt de emoties van andere mensen en haar waarnemingen zijn duidelijk. Beide avonden worden georganiseerd in de ‘Boerderij’, Magdalena van Waardenburglaan 22, Den Helder. De avond begint om 20.00 uur.

Klassiek medium

Corrie Sorber is een ‘klassiek medium’. Zij stelt zich open voor gidsen van gene zijde, brengt de informatie op een praktische en nuchtere wijze naar de aanwezigen in de zaal. Haar boodschappen worden altijd herkend. Door middel van foto’s en voorwerpen zal zij deze avond de boodschap van gene zijde naar de aanwezigen toe brengen. Iedereen is van harte welkom.

Knip uit

De lezers worden aangeraden om dit persbericht en de advertentie uit te knippen. Slechts eenmaal per maand wordt de agenda in het Helders Nieuwsblad gepubliceerd.

Coronaproof

Omdat Aurora coronaproof is, zijn er slechts dertig plaatsen beschikbaar. Bezoekers wordt geadviseerd op online kaarten te kopen of te reserveren. Gewoon naar de zaal komen blijft echter nog steeds mogelijk.

Voor meer informatie: dave.hagenstein@gmail.com website: https://123aurora123.wordpress.com



Agenda oktober

… Knip uit

07 oktober: Bert Hauwert. 21 oktober: Corry Sorber. 04 november: Mariska Hofman. 18 november: Cora de Koning.

De Boerderij, Magdalena van Waardenburglaan 22, Den Helder. Aanvang 20.00 uur, entree 8 euro.