Alzheimer Nederland zoekt secretaris in West-Friesland

REGIO - De afdeling West-Friesland is een van de regionale afdelingen van Alzheimer Nederland. Zij organiseren activiteiten op het gebied van ondersteuning en belangenbehartiging voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Het bestuur is op zoek naar een secretaris die het vrijwilligerswerk bij onze afdeling met veel plezier wil uitvoeren.

Een secretaris organiseert bestuursvergaderingen en bereidt deze voor in samenwerking met de voorzitter. Daarnaast zorgt de secretaris voor de notulen van deze vergaderingen. Verder hoort het verzorgen van de secretariële post, mail en telefoon ook bij de taken. Samen met het dagelijks bestuur is de secretaris verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het activiteitenplan.

Wat heeft Alzheimer Nederland de vrijwilliger te bieden? Een collegiaal bestuur dat samen met de secretaris de uitdaging aangaat om te zorgen dat het administratieve gedeelte op orde blijft. Verder kan de vrijwilliger rekenen op trainingen bij Alzheimer Nederland en krijgt hij of zij informatie via het Vrijwilligersplein en ondersteuning van de coördinator Regionale Activiteiten. Ook krijgt de secretaris een reiskostenvergoeding en vergoeding van gemaakte onkosten.


De werkzaamheden vragen gemiddeld zo'n twee à drie uur per week. Interesse? Mail naar de secretaris van de afdeling: west-friesland@alzheimer-nederland.nl .