Herstelverhaal van Alexandra

REGIO - Alexandra, ervaringsdeskundige bij GGZ NHN, deelt maandag 2 november van 16.00 tot 17.00 uur haar herstelverhaal via een livestream. Alexandra vertelt over het omgaan met depressies die in haar tienerjaren zijn ontstaan en over haar weg naar herstel.

Iedere maand deelt een ervaringsdeskundige van GGZ NHN zijn/haar herstelverhaal voor cliƫnten, gasten, belangstellenden, hulpverleners, familie en vrienden. Indrukwekkende verhalen van mensen zoals jij en ik die hebben geleerd na het vallen weer op te staan.

Laag zelfbeeld

Het verhaal van Alexandra in het kort: "Graag vertel ik je mijn herstelverhaal over hoe ik ben omgegaan met depressies en een burn-out. Deze ontstonden in mijn tienerjaren vanuit een laag zelfbeeld in combinatie met vervelende gebeurtenissen in mijn leven. Vijf jaar geleden, toen ik uiteindelijk mijn burn-out kreeg, begon ik kennis te maken met herstel. Deze reis ging gepaard met vallen en opstaan, leren en ont-leren en uiteraard heel veel veerkracht."

Aanmelden

Aanmelden voor de livestream kan via www.ggz-nhn.nl/aanmeldenherstelverhaal. Na aanmelding krijgen deelnemers op de dag zelf via e-mail een link toegestuurd om de livestream te bekijken. Tijdens de livestream is er een livechat voor vragen en opmerkingen.

Een Herstelwerkplaats is een plek waar mensen met een psychische kwetsbaarheid samen komen om te werken aan hun herstel. Een plek voor, door en met mensen met een psychiatrische achtergrond en ervaringskennis. Een plek die kwetsbare mensen nieuw perspectief biedt, door middel van ruimte, ontmoeting, het verstrekken van informatie en ontwikkelingsmogelijkheden.