EyeCare Hoorn is het juiste adres voor een mooie bril of zonnebril en een deskundige oogmeting.
EyeCare Hoorn is het juiste adres voor een mooie bril of zonnebril en een deskundige oogmeting. (Foto: Dave Zuuring)

EyeCare Brilservice Hoorn

HOORN - Bij EyeCare Brilservice Hoorn aan Grote Noord 54 kunnen klanten altijd rekenen op de mooiste collecties, innovatieve oogzorg, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, de beste service en een team van goed opgeleide en gediplomeerde professionals met passie voor hun vak.

'Alleen het beste voor jouw ogen'

Uiteraard is de winkel aangepast aan de richtlijnen van het RIVM en zijn klanten dus verzekerd van een veilige en vertrouwde omgeving. EyeCare Hoorn is het juiste adres voor een mooie bril of zonnebril, een deskundige oogmeting, een contactlensaanpassing of controle en uiteraard het juiste advies afgestemd op de persoonlijke situatie.

Oogmeting

Een goed advies begint met de oogmeting. De oogmeetruimtes zijn voorzien van de nieuwste oogmeetinstrumenten van Carl Zeiss, want als het om je ogen gaat dan wil je de beste kwaliteit.

Tom Ford

Bij EyeCare zijn de meest up to date collecties (zonne)brillen te vinden van verschillende (mode)merken. Eén van de meest succesvolle en bekende modeontwerpers van deze tijd is Tom Ford. De designbrillen van Tom Ford zijn innovatief, eigenzinnig en elegant. Ee Tom Ford-bril is direct te herkennen aan de metalen ‘T’ die in elk ontwerpen terug te vinden is. Een Tom Ford-bril of -zonnebril is dan ook een echte 'eyecatcher'!

Goodiebag cadeau

Kom langs om de collectie van Tom Ford in de winkel te komen bekijken. Tijdens de Tom Ford-weken van 13 oktober tot en met 3 november ontvangen klanten bij aankoop van een (zonne)bril uit de collectie van Tom Ford een luxe goodiebag cadeau!