Leo houdt van wandelingen maken door het bos of over het strand.
Leo houdt van wandelingen maken door het bos of over het strand. (Foto: aangeleverd)

Flink de pas erin

Jouw hobby verrijkt je leven. Maar wist je dat je ook het leven van anderen ermee kunt verrijken? Mensen met een beperking ervaren vaak even drempel om mee te doen. Samen met jou wordt dat makkelijker. En veel gezelliger. Samen doen, dan?

"Ik ben Leo Vrancken, een man van zestig jaar woonachtig in Hoorn. Ik maak graag een wandeling van een kilometertje of tien, twintig. De omgeving van mijn woonplaats Hoorn ken ik nu wel. Het lijkt me leuk om wat verder te gaan. Ik vind het prettig om een wandelroute te lopen door het bos of over het strand. Wat hulp daarbij is welkom. Door de week of in het weekend maakt mij niet uit. Wel vind ik het prettig om in de ochtend te wandelen. Ik praat graag over allerlei onderwerpen, zoals mijn hobby schilderen. Ook geniet ik van de stilte, want als het te druk is vind ik dat vervelend. Ik ben op zoek naar een vrouw want mijn ervaring is dat vrouwen vaak wat makkelijker communiceren. Deel je mijn interesse? Mail dan naar mijn persoonlijk begeleider Jenny van Zijl: jenny.vanzijl@esdege-reigersdaal.nl. Of bel naar: 0229-232266."

Esdégé-Reigersdaal ondersteunt mensen met een beperking bij het vormgeven van hun eigen leven. Omdat iedereen gelijkwaardig is en eenieder uniek.

Op zoek naar verrijkend vrijwilligerswerk? Ga naar www.werkenbijesdege-reigersdaal.nl .