Jeep’s allereerste Plug-in Hybride voertuigen zijn de meest high-tech Jeep’s ooit.
Jeep’s allereerste Plug-in Hybride voertuigen zijn de meest high-tech Jeep’s ooit. (Foto: aangeleverd)

Jeep's eerste Plug-in Hybride voertuigen: Renegade en Jeep Compass

HEM - De Jeep Renegade en Jeep Compass 4xe kunnen volledig elektrisch en dus emissieloos tot 52 kilometer afleggen. In hybride modus is de CO2-uitstoot minder dan 50 g/km. Jeep’s allereerste Plug-in Hybride voertuigen zijn de meest high-tech Jeep’s ooit en beschikken over de beste 4x4-capaciteiten.

De Renegade en Compass 4xe zijn perfect geschikt voor dagelijks gebruik en de lange afstand. Ook in de stad zijn ze ideaal. Met dank aan de Plug-in Hybride-technologie bieden ze de beste prestaties en rijdynamiek. Aan de buitenkant lijken de nieuwe modellen op de versies met verbrandingsmotor, maar onderscheiden zich met een opvallende blauwe kleur rond de badges.

Op het gebied van veiligheid worden de nieuwe 4xe-modellen geleverd met de meest geavanceerde (ADAS-)systemen zoals Forward Collision Warning en Lane Departure Warning Plus. Andere beschikbare veiligheidsvoorzieningen zijn onder meer Blind Spot Detection, ParkView achteruitrijcamera met dynamische rasterlijnen, automatische Park Assist en Keyless Go.


De Renegade 4xe Plug-in Hybrid Limited Business uitvoering is er vanaf 42.990 euro en biedt standaard onder andere het 8,4” infotainment-systeem met navigatie, lederen bekleding, stoel- en stuurwielverwarming en automatische dualzone airconditioning met pre-conditioning-functie. Daarnaast biedt de 4xe extra functies als het zogenaamde Drowsy Driver Detection, waarmee de auto de bestuurder waarschuwt bij vermoeidheid. De Renegade 4xe Plug-in Hybrid S uitvoering, leverbaar vanaf 44.990 euro, voegt daar onder andere 19 inch lichtmetalen velgen en een full LED-lichtpakket aan toe. De Trailhawk-versie, beschikbaar vanaf 43.990 euro, voegt aan de Business-uitrusting onder meer 'Selec-Terrain System 4WD low' met Sport Modus & Rots Modus, full LED-lichtpakket, 17” lichtmetalen velgen met 235/55R17 klasse B-banden aan toe.

De Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid Electric Limited Business-uitvoering (vanaf 46.490 euro) biedt standaard onder andere 19” lichtmetalen velgen in Diamond Cut design, het Full Leather Pack met 8-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen en stoel-, stuur- en voorruitverwarming.

Interesse in de Jeep Renegade of Jeep Compass 4xe? Bezoek de Italië-specialist: Auto Europa-Italië, Groeneweg 2 in Hem. Telefoon: 0228-543038. Meer informatie: www.autoeuropaitalie.nl. U bent van harte welkom!