Afbeelding
(Foto: )

Stuur ook een ‘Kerstgroetje’

Margriet Wierenga en Wendy Zeeman uit Hoorn zijn het initiatief ‘Kerstgroetjes’ gestart, speciaal voor de ouderen van Hoorn. Juist zij worden erg getroffen in deze moeilijke tijd en kunnen zich door de corona maatregelen eenzaam voelen. Margriet en Wendy willen graag iets voor hen doen.

De Hoornse verzorgingshuizen tellen zo’n 734 bewoners, hoe mooi zou het zijn als zij allemaal een kerstkaart ontvangen van een stadsgenoot? Een kleine moeite met een groot gebaar en misschien komt er wel een pencontact uit voort. Bij Charel Fashion aan het Kleine Noord staat een box waarin de kaarten worden verzameld en vanuit hier worden de kaarten verdeeld. De teller staat op 230 stuks. “Het is echt geweldig om te zien hoeveel mooie kaarten en tekeningen er al zijn ingeleverd”, aldus Wendy Zeeman. “We krijgen zoveel lieve reacties op deze actie en horen vanuit verschillende hoeken mensen die druk bezig zijn met een leuke kaart. Dit is echt hartverwarmend”. De actie stopt niet bij het halen van de 734 ‘Kerstgroetjes’. Stichting Netwerk bood namelijk hulp aan om ook de ouderen die niet in de verzorgingshuizen wonen, te verrassen met een kaartje. Er zijn dus nog heel veel kaartjes en tekeningen nodig.

Lever je kaart voor 15 dec. in bij Charel op het Kleine Noord. Liever sturen? Dat mag naar Kleine Noord 13, 1621 JD Hoorn t.a.v. Margriet & Wendy.

Margriet Wierenga en Wendy Zeeman uit Hoorn zijn het initiatief ‘Kerstgroetjes’ gestart.