Nog dit jaar maximaal profiteren van het gunstige BPM-tarief? De Opel Dealer heeft gloednieuwe Corsa's ingekocht.
Nog dit jaar maximaal profiteren van het gunstige BPM-tarief? De Opel Dealer heeft gloednieuwe Corsa's ingekocht. (Foto: aangeleverd)

Van der Linden van Sprankhuizen pakt uit

HOORN / ENKHUIZEN / PURMEREND - Voor wie dit jaar nog maximaal wil profiteren van het gunstige BPM-tarief van 2020, heeft de Opel Dealer LVS 20 gloednieuwe Corsa's ingekocht. Direct leverbaar tegen een messcherp tarief van slechts 17.499 euro rijklaar! Ook is voor slechts 99 euro per maand via Opel2Go de Corsa Blitz aan te schaffen.

Als klap op de vuurpijl (hebben we tóch nog vuurwerk!) biedt de Opel-dealer het Blitz-pakket met onder andere 16” sportvelgen, dikke striping en instaplijsten aan voor slechts 995 euro.

De aankoopadviseur in de winkel kan er alles over vertellen. Liever online deze prachtige aanbieding bekijken? Dat kan ook via lvs.nl/blitz .

Al sinds 1936 staat de naam Van der Linden van Sprankhuizen gelijk aan betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en uitstekende service bij de aanschaf, onderhoud en reparatie van Opels en andere officiële merken- trucks.

Het familiebedrijf heeft deze reputatie weten op te bouwen door consequent aan de volgende bedrijfsfilosofie vast te houden: doen wat we beloven. De Opel-dealer merkt dat klanten het prettig vinden om zaken met het bedrijf te doen. Niet alleen vanwege het jonge en enthousiaste team, maar ook omdat Van der Linden van Sprankhuizen hen de aandacht schenkt die ze verdienen.

Vestigingen:

Berkhouterweg 11, Hoorn

De Dolfijn 6, Enkhuizen

Component 74, Purmerend (industrieterrein Baanstee-Oost)


Meer informatie? Mail naar info@lvs.nl .