Brasserie d’Oude Veiling, De Witte Valk, De Happy Cooker en Sportcafé Zwaag hebben gezamenlijk een Zwaagse Knalbox samengesteld, speciaal voor de decembermaand.
Brasserie d’Oude Veiling, De Witte Valk, De Happy Cooker en Sportcafé Zwaag hebben gezamenlijk een Zwaagse Knalbox samengesteld, speciaal voor de decembermaand. (Foto: aangeleverd)

De Zwaagse Knalbox

ZWAAG - Bijzondere tijden vragen om mooie initiatieven. De Zwaagse horeca heeft daarom de handen ineen geslagen. Brasserie d’Oude Veiling, De Witte Valk, De Happy Cooker en Sportcafé Zwaag hebben gezamenlijk een Zwaagse Knalbox samengesteld, speciaal voor de decembermaand.

December is normaal gesproken een maand waarin deze horecaondernemers massaal gasten ontvangen in hun gelegenheden ontvangen, of op locatie alles tot in de puntjes verzorgen. Dit jaar is de decembermaand een andere maand zoals iedereen had gewild. Haal de Zwaagse horeca daarom in combinatie met deze box in huis en steun tegelijkertijd de horecaondernemers in deze grauwe tijden.


De inhoud van de Zwaagse Knalbox bestaat uit: een bon van tien euro van Brasserie d'Oude Veiling, een bon van tien euro van De Happy Cooker, vier consumptiemunten van De Witte Valk, een bon van tien euro van Sportcafé Zwaag, een mooie fles bubbels, een pondje oude kaas, vers gebrande nootjes, sterretjes en een kaarsje.


Het geheel wordt feestelijk ingepakt in een bijpassende box. Enorm leuk om in huis te halen, om te krijgen of om cadeau te doen.


De box kost zestig euro en is te bestellen bij Daphne Bakker: 06-20678838. Ophaalmomenten: 24 en 30 december tussen 12.00 en 18.00 uur. De boxen zijn af te halen in De Witte Valk, Dorpsstraat 175 in Zwaag.